*Nettavisen* Nyheter.

Tiltalt for å ha dopet Anna Nicole

Foto: JASON SZENES (EPA)

Anna Nicole Smiths kjæreste, hennes psykolog og lege er alle blitt tiltalt.

13.03.09 09:11

(SIDE2:) Den avdøde glamourmodellen Anna Nicole Smiths kjæreste og advokat Howard Stern, psykiater Kristine Eroshevich og Anna Nicoles lege Sandeep Kapoor er alle tiltalt for å ha skaffet realitykjendisene dop.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Døde av overdose
Anna Nicole Smith døde av en tilfelldig overdose av reseptbelagt medisin i 2007, kun kort tid etter at hun hadde født en liten datter.

Det er statsadvokaten i California som har tatt ut tiltale mot de tre. Alle tre er blitt løslatt mot en kausjon på 20.000 dollar, skriver Splash News.

Stern, Eroshevich og Kapoor skal ifølge påtalemyndigheten ha «foreskrevet, hjulpet og gitt Anna Nicole Smith, som var misbruker, dop».

Razzia
I forrige måned opplevde doktor Kapoor en razzia på sitt kontor av etter en tips fra Helsetilsynet i California. Kapoor skal ha skrevet ut resept på metado til Smith mens hun var gravid med datteren Dannielynn. Han skal ha skrevet ut reseptene i navnet «Michelle Smith».

Da Anna Nicole Smith døde, ble det funnet 11 ulike reseptbelage medisiner på hotellrommet hennes. Noen var skrevet ut til hennes alias, åtte var skrevet ut til Howard Stern og et i psykiaterens eget navn.

Anna Nicole Smith døde kun 20 måneder etter at hennes egen 20 år gamle sønn falt om og døde på rommet hennes på sykehuset. Hennes død utløste et verbalt og rettslig slagsmål mellom Howard Stern og Larry Birkhead som begge hevdet at de var faren.

Det var Birkhead som trakk det lengstre strået etter at DNA-tester avgjorde saken. Jenta, som i dag er tre år gammel, bor hos ham.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.