RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tiltalt for innsidehandel

Sist oppdatert:
Oppgjøret etter revisjonsskandalen i Qwest Communication er endelig igang. Så langt er den tidligere toppsjefen tiltalt for 42 tilfeller av ulovlig innsidehande
Den tidligere konsernsjefen i teleselskapet Qwest Communications, Joseph Nacchio, har endelig blitt tiltalt for økonomisk kriminalitet. Qwest Communications var innblandet i en katastrofal revisjonsskandale som hvor det var mange milliarder dollar involvert. Joseph Nacchio ble igår tiltalt for 42 brudd på innsidehandelloven, hvor han i tiltalen blir beskyld for å ha solgt unna aksjer for over 100 millioner dollar. Aksjene ble solgt samtidig som han visste at selskapet ikke klarte å nå de urealistisk høye forventningene.

Den tidligere konsernsjefen uttalte til pressen at han var lettet over at saken i mot ham endelig kom i gang. Etter å ha hevdet sin uskyld i retten stilte han en kausjon på 2 millioner dollar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere