RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tiltalt for voldtekt av fem kvinner

Elverum/Oslo (NTB-Therese Søgård): Den 38 år gamle mannen fra Elverum som er tiltalt for grove voldtekter av fem kvinner, erkjente ikke straffskyld da rettssaken startet mandag.

Påtalemyndigheten ber om tolv års forvaring for Elverum-mannen i rettssaken som startet i Sør-Østerdal tingrett mandag. Det er satt av 15 dager til saken, og mannen erklærte seg ikke skyldig i retten.

Som viktige bevis i saken legger aktoratet fram flere videoopptak som den tiltalte selv skal ha filmet mens han forgrep seg på flere av kvinnene. Den ene voldtekten var gjort på en så smertefull måte at den utløste den svært strenge siktelsen.

Kvinnene var ifølge tiltalen bevisstløse og ute av stand til å forsvare seg etter at mannen hadde dopet dem ned med tunge narkotiske stoffer.

De første overgrepene begynte allerede i 2006, og flere års overgrep og mishandling av kona er en del av tiltalen. Mannen er tiltalt for å ha krenket, umyndiggjort, truet og nedverdiget kona. Både fysisk og psykisk har han hatt fullstendig overtak over kvinnen, som blant annet ble holdt innesperret og sprøytet full av tunge narkotiske stoffer, ifølge tiltalen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere