RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Torsdag erklærte den drapssiktede Kim Andreas Kristiansen (24)  seg skyldig i forsettlig drap på stefaren Bjarte Hansen i Øyer i august i fjor.
Torsdag erklærte den drapssiktede Kim Andreas Kristiansen (24)  seg skyldig i forsettlig drap på stefaren Bjarte Hansen i Øyer i august i fjor. Foto: Marte Christensen (NTB scanpix)

Tiltalte erkjente straffskyld etter drap på stefar

Sist oppdatert:

Den tiltalte 24-åringen erklærte seg skyldig i forsettlig drap på stefaren Bjarte Hansen i Øyer i august i fjor. Rettssaken startet i Sør-Gudbrandsdal tingrett torsdag.

Kim Andreas Kristiansen er tiltalt for forsettlig drap og likskjending etter at han først drepte og siden parterte liket av stefaren natt til 14. august i fjor. Ved å true en kamerat, fikk han hjelp til å frakte likdelene til et skogsområde et stykke unna hvor han forsøkte å brenne opp den døde.

Da retten ble satt torsdag morgen erkjente 24-åringen straffskyld på alle de tre postene i tiltalen. Fra tidligere har forsvareren sagt at klienten angrer på det han gjorde, men sier retten vil få fortalt bakgrunnen for det som skjedde.

Det er satt litt over en uke til saken. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere