RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tiltalte nekter for å ha skadet kvinne

Steinkjer (NTB): En 50 år gammel mann fra Steinkjer som tidligere er dømt for å ha mishandlet og skadet kvinner i underlivet, nektet i retten mandag for å ha skadet en 44-årig kvinne.

Saken mot mannen startet i Inntrøndelag tingrett i Steinkjer. Mannen avviste straffskyld og kvinnen selv forklarte også at hun er overbevist om at mannen ikke har skadet henne, melder NRK.

Den tiltalte ble i 2010 dømt for å blant annet ha mishandlet en kvinne fra Malvik i Östersund i underlivet. Også i 2004 ble mannen dømt for å ha skadet en kvinne i underlivet.

Kvinnen han nå er tiltalt for å ha mishandlet, ble skadet første gang i mars i fjor. Andre gang var i påsken en måned senere. Denne gangen ble hun fløyet til St. Olavs hospital i Trondheim med livstruende skader.

Aktoratet mener det dreier seg om seksuell vold. Politiet fattet interesse for saken i fjor vår, etter at kvinnen var til behandling ved ulike helseinstitusjoner for omfattende skader i underlivet, ifølge NRK.

Mannen ble pågrepet 31. mai i fjor. Selv om både tiltalte og den fornærmede kvinnen har nektet for at mannen har hatt noe med skadene å gjøre, kom det i juni i fjor fram at kvinnen hadde betrodd seg til en venninne og fortalt at det var steinkjermannen som hadde påført henne skadene. (©NTB) (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere