RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Tina Jørgensen ble drept høsten 2000.
Tina Jørgensen ble drept høsten 2000. Foto: Privat

Tina-saken: Siktede sier han var i leiligheten etter drapet

I et lydopptak politiet har fått i Tina-saken, hevder en av de drapssiktede 36-åringene at de tok seg inn i leiligheten hennes gjennom et vindu etter drapet for å skjule spor.

– Vi var tilbake og hentet noen ting i Tinas leilighet. Det sykeste var at typen hennes lå der og sov, hevder mannen, som ble pågrepet først i saken, i ett av opptakene som er overlevert politiet ifølge Dagbladet.

Innholdet i opptaket var grunnen til at han og de medsiktede ble etterforsket. I opptaket sier mannen videre at en av de siktede tok seg inn gjennom et vindu.

36-åringen snakker også om en veske og en mobiltelefon, og at han ikke vet hvor tingene ble av. Tina Jørgensens veske med filofax og mobiltelefon har aldri blitt funnet.

– Jeg husker ikke helt, men hvis det var jeg som tok hånd om det, kastet jeg det, sier han i opptaket.

Advokat Olav Sylte, som forsvarer en 38-åring i saken, har liten eller ingen tiltro til det som fremkommer på lydopptaket.

– Det som kommer fram på dette opptaket er så fantastisk at det selvfølgelig ikke er riktig. Samlet sett går dette opptaket i alle retninger, sier han.

Tina Jørgensens leilighet i Stavanger ligger om lag 200 meter fra Sølyst, hvor politiet mener hun ble slått i hjel. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere