RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tine i nye samtaler med Norges-gruppen

Oslo (NTB): Meierigiganten Tine og dagligvarekjempen NorgesGruppen har innledet samtaler etter at flere Tine-produkter denne måneden forsvant fra butikkhyllene etter priskrangel.

Ledelsen i de to selskapene satt sammen hele tirsdag for å forsøke å finne en løsning på uenighetene dem imellom.

Enn så lenge er visse oster, helmelk og andre melkeprodukter borte fra hyllene i Kiwi, Spar, Meny, Joker og Ultra-butikkene som inngår i NorgesGruppen.

? Det er naturlig at begge parter leter etter muligheter til å komme fram til et omforent resultat begge kan leve med. Foreløpig er vi ikke der. Men vi er godt i gang, sier kommunikasjonsdirektør Elisabeth Morthen i Tine til Nationen.

Kommunikasjonsdirektør i NorgesGruppen Per Roskifte understreker at det er vilje hos begge parter til å finne en løsning på saken.

Tine har hevdet at uenigheten ikke handler om pris, men Roskifte sier til avisen at det avhenger av hva man legger i begrepet pris.

? Fra vår side er dette et spørsmål om netto priser inn i butikk for Tines varer. Da snakker vi om både priser, rabatter, strukturer på avtaler med mer, sier NorgesGruppens kommunikasjonsdirektør. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere