*Nettavisen* Nyheter.

Tine i nye samtaler med Norges-gruppen

Oslo (NTB): Meierigiganten Tine og dagligvarekjempen NorgesGruppen har innledet samtaler etter at flere Tine-produkter denne måneden forsvant fra butikkhyllene etter priskrangel.

Ledelsen i de to selskapene satt sammen hele tirsdag for å forsøke å finne en løsning på uenighetene dem imellom.

Enn så lenge er visse oster, helmelk og andre melkeprodukter borte fra hyllene i Kiwi, Spar, Meny, Joker og Ultra-butikkene som inngår i NorgesGruppen.

? Det er naturlig at begge parter leter etter muligheter til å komme fram til et omforent resultat begge kan leve med. Foreløpig er vi ikke der. Men vi er godt i gang, sier kommunikasjonsdirektør Elisabeth Morthen i Tine til Nationen.

Kommunikasjonsdirektør i NorgesGruppen Per Roskifte understreker at det er vilje hos begge parter til å finne en løsning på saken.

Tine har hevdet at uenigheten ikke handler om pris, men Roskifte sier til avisen at det avhenger av hva man legger i begrepet pris.

? Fra vår side er dette et spørsmål om netto priser inn i butikk for Tines varer. Da snakker vi om både priser, rabatter, strukturer på avtaler med mer, sier NorgesGruppens kommunikasjonsdirektør. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.