RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ting han ikke tør fortelle deg

Sist oppdatert:
Til tross for et ukjent antall samtaler dere har delt, er det fortsatt en del ting han anser som 'off limit' – til og med for deg.

Han hater at du er mer suksessfull enn han

Selv om han ønsker å være glad på dine vegne, og gir deg verbal ros, ligger det i det mannlige gen et konkurranseinstinkt. Dette er ikke redusert til kun å gjelde andre «truende» hankjønn, men også for deg som hans utvalgte. Ofte kan han gi andre kvinner anerkjennelse på lik linje med menn, men når det kommer til deres private forhold, vil han være mannen.

Urinstinktene ligger med andre ord svært så latente.

Han er livredd når du kjører

Vil du vite hvordan du reduserer din store tøffe mann til en skjelvende masse av frykt? Spør etter bilnøklene. Men han er for diplomatisk til å fortelle deg at han er redd.

Ja, han synes venninnen din er pen

Men det betyr ikke at han ikke synes du er det.

Han liker at du er moderlig, men er livredd for at du skal bli som din mor

Han liker å bli tatt vare på og at du viser moderlig omsorg for ham, men det er det. Beklager alle Freudianere. Og svigermødre.

Han føler seg viktig når han tjener penger

Å være mann i et likestilt samfunn kan altså være hardt. Menn er konkurrerende og overflatiske når det gjelder kjønnsroller i denne sammenheng, han takler altså ikke at du er den som setter mat på bordet. Metaforisk sett.

Gir du ham albuerom, gir han deg livstid

La ham være litt mann, omfavn hans dumme pokerkvelder, oppfordre ham til å surfe – alene, og han vil for alltid være takknemlig og være der for deg.

Han blir mer glad i deg for hvert år som går

Det kan være vanskelig for kvinner å forstå, og en mann vil ha problemer med å forklare dette. Han er redd for at det kan tolkes som om han ikke er glad i deg nå. Men for ham tar det tid for å kunne sette virkelig pris på deg, og det går mer og mer opp for ham for hvert år som går.

Kilde: Cosmopolitan.com

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere