*Nettavisen* Nyheter.

Ting jenter bør vite om sex

Hva gjør man om kjærestens penis virker for liten, eller når han maser om analsex?

20.10.04 08:09

Den norske utgaven av magasinet Elle tar for seg ti ting alle jenter bør vite om sex i sitt siste nummer. Her er et utdrag.

Hvordan unngår jeg at han mister ereksjonen når han trer på kondom?
Det beste tipset er at du trer på kondomet med munnen (bruk gjerne et med smak). Bare det å se på vil ofte være nok til å beholde ereksjonen.

Les mer om kondombruk

Hvordan overtaler jeg han til å gi meg oralsex?
Vil du ha så må du gi. Forklar videre hvor mye du nyter det, og at det kan ta opptil en halv time før kvinner er skikkelig opphisset. Husk renslighet ved orlasex.

Andre ting menn trenger å vite om sex

Partneren min vil ha analsex. Gjør det vondt?
Noen liker det, andre ikke. Har du ikke lyst selv, så ikke prøv det. Nøkkelen til suksess er masse glidekrem og at du slapper av. Prøv dere forsiktig frem med en finger og ta det veldig sakte og rolig. Dersom du føler smerte kan du be han glemme det hele. Husk å bruke kondom.

Mer om analsex

Kjæresten min sin penis føles liten når den er inni meg. Hva kan jeg gjøre?
En gjennomsnittspenis er 14-16 cm med en omkrets på ca 12 cm i erigert tilstand. Vagina former seg etter alt fra en finger til en baby, og kan utvide seg når du er opphisset. Derfor kan penis føles liten. Ved å trene opp bekkenbunnmuskulaturen med knipeøvelser kan du unngå dette.

En avkreftet myte om penisstørrelse finner du her

eller eventuelt her¿

I novemberutgaven av Elle finner du utfyllende informasjon om punktene over samt informasjon om seks andre ting de mener jenter bør vite om sex.

Har du noen gode tips? Del dem med andre her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.