RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ting menn gjør, men kvinner hater

Sist oppdatert:
Forrige uke skrev vi en sak om hva kvinner elsker, men menn hater. Nå kommer oppfølgeren: Hva misliker kvinner med menn?

1) Fotball

Nei, kvinner hater ikke nødvendigvis fotball, og de færreste har noe imot at mannen ser på kamp en gang i uka. Mange kvinner er minst like glad i fotball som menn er det, selv om noen ikke helt skjønner fascinasjonen for en flokk med karer som løper etter en liten ball. Det vi derimot ikke liker, er når ting vi har planlagt droppes for fotballen gang på gang på gang.

2) Ikke skjønner pynting
Hva i all verden er galt med rosa duftlys i blå glasslysestaker med hjerter på, smilende porselenspinnsvin med blomster i hendene og små englebamser som henger over senga?

3) Guttefilmer
Hvorfor mange av dere misliker romantiske filmer - om en vanlig jente som forelsker seg i en superkjekk gutt, men foreldrene deres liker det ikke for han er lovet bort til en rik berte, og jenta er egentlig ikke så veldig pen før hun tar vekk brillene og hestehalen, men så får de hverandre til slutt og vi gråter og vi ler - det skjønner vi ikke. Guttefilmer - der den pene helten og den stygge skurken egentlig var venner, men ble uvenner for noen år siden, og de slåss og de slåss, og i avslutningsscenen går alt i saktefilm og de skriker og de skyter og helten vinner til slutt - er ikke så veldig mye bedre.

4) Helsetrøyer
Det er faktisk et ekstremt usexy plagg som bare passer på menn som Henry i Mot i brøstet. De hvite tennissokkene kan gjerne følge helsetrøya ut¿

5) Fulle menn
Jenter på byen er ikke alltid ute etter en one night stand. Ta hintet når en jente forteller deg at hun har kjæreste eller at hun bare ikke er interessert. Og det er et dårlig sjakktrekk å prøve seg på venninna hennes rett etterpå.

6) Tiss på badegulvet
Toalettskåla er stor, den er rund og den er rett foran deg på badet. Det er faktisk plass til en hel rumpe oppå den. Dere skryter av at dere er flinke til å få fotballer i mål, hvorfor skal det å treffe toalettet være så mye vanskeligere? Og legg gjerne ned lokket etter dere.

7) ”Det var ikke meg”
Når vi anklager dere for å ha tisset på gulvet, kommer alltid kommentaren om at det ”ikke var meg”. Vi vet at det var deg. Det er nærmest umulig for en kvinne å gjøre det samme. Og når smøret ikke er satt inn i kjøleskapet femte dag på rad, skjønner vi også hvem som er den skyldige¿

8) Utålmodig shoppere
Om dere insisterer på å være med til Ikea for å kjøpe møbler, så finn dere i at vi vil titte litt underveis. Det er ikke om å gjøre å komme fortest mulig ut igjen! Og ja, det kan hende vi ender opp med enda en dusjflaske i rød plast eller glassdekorasjoner, og i så fall kan du rette blikket tilbake til punkt 2.

9) Spør om veien
Hvorfor er det så vanskelig å stoppe og spørre noen om veien når vi har kjørt oss vill? Ukjente mennesker biter – med få unntak – ikke.

10) Muskler
Slutt å speil dere etter hver trening. Hvem pumper dere egentlig muskler for? For kompisene? De færreste kvinner synes de største musklene er sexy uansett.

11) Pupper
Vi vet at mange av dere synes silikonpupper er sexy, men ikke gi oss mindreverdighetskomplekser fordi vi ikke vil dytte fremmedlegemer inn i kroppen.

12) Ta et hint
Om vi bråker ekstra mye med oppvasken, betyr det at vi vil ha hjelp – uten utstanselig å måtte mase om det.

13) Trekk opp buksa
Altfor mange menn lar buksa henge halvveis ned på rumpa. Vi liker stramme rumper i en passe stram buksebak!

14) Vær velstelt
Det er ikke femi å vaske seg, stelle huden sin og lukte godt. Nå finnes det til og med kremer og såper kun for menn, med maskulin lukt og utseende.

15) Tekniske greier
Mange av dere har krav til tv-bilde, datadingser og andre duppeditter. Sannsynligheten er liten for at dere finner en kvinne som forstår hvorfor dere vil bruke 20.000 kroner på tilsynelatende uvesentlige ting. Men så lenge dere ikke prøver å forklare oss hvorfor dataen vil fungere bedre med et nytt operativsystem, skal vi ikke klage. Det samme gjelder for øvrig prat om biler og hestekrefter.

16) Hat mot PMS
Hadde det vært menn som hadde mensen og som fødte barn, ville forplantningen ha vært over for lenge siden. Det er faktisk ille å ha plager hver måned, og det hjelper lite at vi ikke får lov til å la det gå utover dere¿

17) Ubarberte menn
Enten så har dere skjegg eller så har dere det ikke. Det er ikke noe i veien med å ville ha hår i ansiktet, men hvis dere har valgt å ikke ha det, bør dere barbere dere før dere skal kysse en kvinne, så slipper vi å bli såre i hele ansiktet.

Dette er noe av det vi kvinner irriterer oss over med dere menn. Ikke alle vil være enige, men mange vil nok kjenne seg igjen. Og glem ikke at tross alt hadde vi ikke klart oss uten dere store, sterke og tøffe mannfolk som kan sette sammen møbler og hjelpe oss med å installere internett¿

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere