RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tippeligafotball på fredager

Sist oppdatert:

Den nye TV-kanalen MAX har tatt over NRKs rettigheter i Tippeligaen, og skal vise 60 kamper de to neste årene. 

- Det er første gang vi avvikler fredagskamper i Tippeligaen, og vi har stor tro på den nye spilledagen. Klubbene er positive, og blant ukedagene foretrekker Norsk Supporterallianse fredag som spilledag, sier informasjonssjef Svein Graff i Norges Fotballforbund til fotball.no.

Tidligere Vålerenga-direktør Kjetil Siem får ansvaret for den nye fotballsatsningen på mannekanalen MAX.

- Dette blir en perfekt avslutning på arbeidsuka og en like bra oppladning til fotball-helgen. Vi gleder oss veldig, sier nyansatt sporstdirektør i TVNorge Kjetil Siem.

- Jeg ser virkelig fram til å jobbe med Fotball-fredag på MAX. Og kanskje spesielt gleder jeg meg til å kjempe mot mine gamle TV 2-kolleger om å lage det beste produktet. Jeg liker godt utfordrerrollen.

- Med lang erfaring fra alle sider av bordet blir Kjetil en garantist for at MAX kan levere fotballsendinger av et format og en kvalitet vi kan glede oss til. Han gjorde en kjempeinnsats med produktutviklingen av norsk fotball i sin tid i Norsk Toppfotball, og jeg er veldig fornøyd med å kunne jobbe sammen med Kjetil fremover, sier administrerende direktør Harald Strømme i TVNorge til fotball.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere