RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tippeligaprofil la tyver i bakken

Han er en tøffing på og utenfor banen, og nølte ikke med å reagere da frekke tyver forsøkte å løpe fra han.

Estlenderen Rajo Piirjoa er en nøkkelspiller for Fredrikstad, og lørdag runder han sin 100. kamp i Tippeligaen for FFK. Midstopperen har hatt en sterk sesonginnledning, og på Ullevaal møter han gamleklubben.

Uredd

Alle i Vålerenga kan skrive under på at midtstopperen er en tøffing - noe historien fra Valle etter trening for noen år siden forteller alt om. Den gang var Piiroja Vålerenga-spiller, og han fikk seg en ekstra løpeøkt.

Assistenttrener Geir Bakke, kalt ”Tjukkerull” av Kjetil Rekdal, kom inn i VIF-garderoben og oppdaget at det var to uvedkommende der igang med å stjele.

Bakke fikk stengt de inne på et toalett, men hadde ikke med seg mobiltelefon, så da han skulle gå for å hente hjelp stakk tyvene av.

Bakke løp etter og hoiet og skrek. Dette oppdaget midtstopper Rajo Piiroja som la på sprang etter tyvene. Ferden gikk over parkeringsplassen på Valle og i retning hotellet på Helsfyr.

Sprintet etter tyvene

Piiroja og Bakke løp etter, helt til Bakke sannsynligvis pådro seg strekk og måtte avbryte jakten.

En stor klin gærn estlender i hælene kan tydeligvis gjøre hvem som helst litt skjelven, og Piiroja fikk til slutt kastet seg over begge tyvene, og lagt de i bakken.

Straffearbeid på Valle

Som straff fikk de frekke tyvene samfunnstjeneste, blant annet en uke hos vaktmester Per på Vallhall med hans småsinte schæfer i hælene hele uka.

- Vi har aldri hatt så rene toaletter i garderobene på Vallhall noen sinne, som den uka, sier Vålerenga-keeper Øyvind Bolthof.

rajo 562
rajo 562

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere