RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tips fra en superslanker

Sist oppdatert:
For ett år siden så John Stone seg i speilet og bestemte seg for at han skulle forandre utseendet sitt. Nå har han gått ned 20 kilo, og det hele er dokumentert på nettet.

På sin hjemmeside har Stone dokumentert sin utrolige fremgang. Han skriver at det hele startet fordi han var lei av å føle seg overvektig, usunn og i dårlig form. Frem til han var i midten av 20-årene trente han mye og var i god form, men de siste ti årene hadde dette endret seg. I tillegg til at han ikke var fornøyd med kroppen sin følte han seg lat og usunn.

Solid forarbeid
Det første han gjorde da han hadde bestemt seg for å gi kroppen en overhaling var å sette opp en liste over sine mål og hvordan han skulle nå dem. Dette trekker han frem som den viktigste faktoren for suksessen. I tillegg brukte han mye tid på å finne informasjon om trening og vektreduksjon.

Han kjøpte seg også et digitalt kamera. Med dette tok han regelmessig bilder av seg selv som han publiserte på Internett. I løpet av året som har gått har Stone hatt en enorm fremgang, og disse bildene har nok motivert både han selv og andre.

I tillegg til at han har lagt om kostholdet trener John Stone seks ganger i uken, så det er liten tvil om at det ligger hard arbeid bak hans treningssuksess.

John Stones nettsted har fått mye oppmerksomhet i media, og på nettsidene svarer han på spørsmål fra folk som vil ha gode tips om slanking. I tillegg er hele slankeprosjektet grundig dokumentert gjennom tekst og bilder, og dette er interessant lesning. Ønsker du å besøke John Stones nettsider følger du lenken under.

Besøk John Stones nettsider

Lag din egen nettside
Stones slankeprosjekt et glimrende eksempel på hvordan en nettside kan brukes som et arbeidsverktøy. Han har dokumentert sin fremgang, og samtidig involvert de som besøker nettstedet i prosessen. Dette har resultert i at slankeinteresserte fra hele verden tar kontakt med han.

Spray har nå lansert en tjeneste som heter SprayBlogg. Her kan du sette opp en side som den som Stone har i løpet av noen få minutter. Hvilke prosjekter du ønsker å benytte nettsiden til er det bare fantasien som setter en stopper for.

Dersom du ønsker å lære mer om denne tjenesten og se hvordan andre benytter en nettdagbok på nettet til ulike prosjekter, følger du lenken under.

Her finner du SprayBlogg

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere