Gå til sidens hovedinnhold

Tipsflom etter skyting i Lørenskog

Lørenskog (NTB): Politiet har fått en strøm av tips etter at en mann ble skutt i ryggen i Lørenskog i Akershus fredag. Så langt har ingen av dem ført til en oppklaring av saken.

Lensmann Elisabeth Engen i Lørenskog forteller om svært mange som gjerne vil si noe om saken, men at det er for tidlig å si om noen av tipsene vil bringe politiet nærmere en oppklaring.

- Det er ingen tips direkte om gjerningsmannen, men blant annet om biler som er sett og så videre. Nå må vi bruke tid på å sammenstille tipsene, så vi ser om det er noe her, sier Engen til NTB.

Tilstanden er fortsatt uforandret for 43-åringen som ble skutt i ryggen. Skuddet traff mannen nær ryggraden, men han er etter forholdene i god form. I løpet av de nærmeste dagene skal legene vurdere om de skal fjerne kula, som kom fra et håndvåpen. Engen vet foreløpig ikke om mannen får varige mén etter hendelsen.

Mannen var i mange år medlem av Hells Angels, men har i høst frontet nystartede Gladiators MC i Drammen. HA-talsmann Rune Olsgaard avviste fredag overfor Dagbladet at noen i klubben hadde noe uoppgjort med ham.

- Vi har ingen mistenkte i saken. MC-tilhørigheten er ett av sporene vi etterforsker, og vi får her bistand fra Kripos, Oslo politidistrikt og andre nabodistrikter til kartlegging. Foreløpig har vi ikke avhørt noen i dette miljøet, men vi vil gjøre det etter hvert, sa lensmannen til NTB mandag. (©NTB)

Reklame

Siste sjanse: 10 superkupp du gjør på Cyber Monday