RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tjente 15.000 på champagneservering

Foto: Guro Holmene (Mediehuset Nettavisen)
- Jeg følte den gang at businessmenn ofte syntes det var slitsomt med kvinner som pratet for mye, skriver Lene Alexandra Øien i sin nye bok.

(SIDE2:) Boka «Bra nok!» er skrevet med Anne Karine Strøm, og er ment som en selvhjelpsbok. Men den inneholder også åpenhjertige beretninger fra Lene Alexandra Øiens eget liv. Hun forteller om hvordan hun ble gruppevoldtatt i Trøgstad som sjuendeklassing på ungdomsskolen, og hvordan hun aldri våget fortelle om overgrepet.

LES MER: - Jeg ble gruppevoldtatt

Lukrativt
Forut for hendelsen var hun et fremmelig barn, en skravlebøtte som likte oppmerksomhet og å kle seg mer voksent enn alderes tilsa, men hun var i bunn og grunn fremdeles et uskyldig barn på alle måter, forteller Lene Alexandra Øien. Den traumatiske hendelsen kombinert med ønsket om å bli sett ble starten en destruktiv, personlig ferd, skriver hun i boken. Øien utviklet konsentrasjonsproblemer og spiseforstyrrelser og fikk en utagerende oppførsel med dop og alkohol.

Da hun var på topp som glamourmodell, var hun personlig langt nede. Men Øien forteller også at hun fikk mange lukrative oppdrag. Å servere champagne til forretningsmenn når de skulle slappe av etter møter, kunne gi 10 til 15.000 kroner inntjening i løpet av en kveld. Noen ganger skulle hun bare være i bakgrunnen og være «deilig, sexy og blid». Andre ganger kunne hun delta i middagen og snakke vennlig og ukomplisert.

- Rollen var nok å være et slags trofé på lik linje med en Lamborghini.

Lært mye av Falck
I tiden som glamourmodell var hun gjerne «armcandy», som hun kaller det.

En som ikke behandlet henne som det, var Christer Falck som lanserte Lene Alexandra som artist med «My Boobs Are Okay». Øien sier hun har stor respekt for Falck, som hun så svært opp til.

Derimot ble hun både overrasket og skammet seg voldsomt da han reagerte svært negativt på hennes og Aylar Lies Robbie Williams-stunt. De to glamourmodellene påsto at de hadde hatt sex med stjernen mens han var i Oslo.

Men det var også i den tiden Lene Alexandra skjønte at veien hennes var en annen enn å være puppeartist. Adskillelsen fra Falck var vond, men i dag er de gode venner, skriver hun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere