*Nettavisen* Nyheter.

To Air France-fly fra USA omdirigert etter bombetrusler

En tjenestemann i den amerikanske regjeringen bekrefter overfor CNN at et Airbus A380-fly på vei fra Los Angeles til Paris ble omdirigert til Salt Lake City i Utah fordi det ble ringt inn en bombetrussel fra bakken. Foto: Skjermbilde (KUTV)

Amerikansk politi sier de ikke har funnet noen troverdige bevis bak bombetruslene mot to Air France-fly med kurs for Paris som ble omdirigert natt til onsdag.

18.11.15 08:37

– Vi har ikke funnet bevis om bord som støtter bombetruslene, sier Det føderale etterforskningsorganet (FBI).

Amerikanske luftfartsmyndigheter omdirigert to Air France-fly som hadde kurs mot Paris natt til onsdag. Ifølge CNN måtte flyene endre rute på grunn av bombetrusler.

Flyene landet trygt i henholdsvis Salt Lake City, Utah og i Halifax i Canada, opplyser amerikanske og canadiske luftfartsmyndigheter. Alle passasjerene er ute av flyene, ifølge Reuters.

En tjenestemann i den amerikanske regjeringen bekrefter overfor CNN at et Airbus A380-fly på vei fra Los Angeles til Paris ble omdirigert til Salt Lake City i Utah fordi det ble ringt inn en bombetrussel fra bakken.

CNN melder at også flyet som skulle fra Washington til Paris, ble omdirigert på grunn av en bombetrussel. På Boeing 777-flyet, som landet i Canada, var det totalt 298 passasjerer og besetningsmedlemmer. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.