RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To alvorlig skadd etter møteulykke i Rogaland

Fem personer er sendt til sykehus etter en frontkollisjon på E39 ved Helleland i Rogaland. For to av de skadde er tilstanden alvorlig.

Ulykken skjedde like etter klokken 13 søndag. De fem skadde ble fraktet til Stavanger universitetssjukehus, to av dem i helikopter. En ble fraktet i luftambulanse, den andre i et Sea King redningshelikopter.

– Det har vært en front mot front-kollisjon, og det ene kjøretøyet kom over i feil kjørefelt, sier operasjonsleder Charles Bøgild i Rogaland politidistrikt til NTB.

– Tilstanden til de som er alvorlig skadd er stabil. Den ene ligger på intensivavdeling og den andre er fortsatt til avklaring, sier pressekontakt Gottfred Tunge ved Stavanger universitetssjukehus til Stavanger Aftenblad søndag kveld.

Veien var en stund stengt i begge retninger, men var søndag kveld gjenåpnet etter at veivesenets ulykkesgruppe var ferdig med å undersøke ulykkesstedet. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere