RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Fredrik Grønningsæter (Finnmark Dagblad)

To alvorlig skadd i bilulykke

Sist oppdatert:
Tilstanden til en av de to mennene i 20-årene som ble alvorlig skadd i en ulykke på Sennalandet, er lørdag ettermiddag svært alvorlig.

- Tilstanden for den ene er alvorlig, men stabil. Den andre er svært alvorlig skadd, og tilstanden hans er uavklart. Begge får behandling ved operasjons- og intensivklinikken ved Universitetssykehuset i Nord-Norge (UNN) i Tromsø, opplyser informasjonsvakt ved UNN, Marit Einejord, til Finnmark Dagblad lørdag ettermiddag.

Sykehuset opplyser at begge de to skadde er menn i 20-årene.

Politiet fikk melding om en ulykke på Sennalandet ved Okselv bru i Kvalsund kommune, klokken 11.55 lørdag. To personbiler hadde kollidert. Det var fire personer i den ene bilen, og tre i den andre. Politi, ambulanse og Sea King redningshelikopter rykket ut til stedet.

To personer ble hardt skadd i møteulykken og sendt til UNN. De resterende fem er sendt til helsesenteret i Alta for legesjekk, opplyste operasjonsleder Ove Myrkaskog ved Vestfinnmark politidistrikt i 15-tiden lørdag.

Alder på de øvrige involverte er foreløpig ukjent. Politiet kan foreløpig heller ikke si noen om årsaken til ulykken, men bemerker at det er generelt farlig vinterføre med dype spor og slaps i veibanen.

Les flere saker hos Finnmark Dagblad her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere