RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
SLIK SER DET UT: Statens vegvesens kamera på Minnesundbrua (ser nordover) forteller om dårlig sikt, snøkledd E6 og blålys på den andre sida av brua.
SLIK SER DET UT: Statens vegvesens kamera på Minnesundbrua (ser nordover) forteller om dårlig sikt, snøkledd E6 og blålys på den andre sida av brua. Foto: Statens vegvesen

To biler i ulykke på E6 – politiet ber folk kjøre pent i området

Sist oppdatert:
Rett nord for Minnesundbrua har to biler vært involvert i en ulykke. Fører til trafikale problemer på E6.

– Ulykka har skjedd i det sørgående løpet rett nord for Minnesundbrua. Det skal ikke være snakk om alvorlige personskader, sier operasjonsleder Thorleif Skovereng i Romerike politidistrikt til Romerikes Blad.

Statens vegvesens webkamera på Minnesundbrua (bildet i artikkelen) viser situasjonen i ettermiddag. 

- Store trafikale problemer

Det er dårlig sikt i området og blålysene lyser opp langs Mjøsa.

– Begge bilene står midt i veien. Det er store trafikale problemer i området med mye biler på veien. Vi må derfor be belistene om å kjøre pent i området, sier Skovereng til avisen.

Politiet fikk melding om ulykka klokka 15.45. Klokka 16.35 var politiet framme. Ingen personer i skadet, skriver operasjonslederen på twitter.

Ingen personskade

Ifølge operasjonsleder Arild Bråten i Romerike politidistrikt har ulykka skjedd da bil nummer to kjørte inn i bilen fremst i rekka.

– I tillegg kjørte bil nummer tre i rekka inn i de to bilene foran. Flere av bilene måtte berges av bilberger. Mens dette skjedde gikk trafikken forbi i det ene feltet, men veien er ryddet og åpen for normal trafikke nå, sier operasjonslederen ved 17-tida.

– Vanlig vinterføre

Trafikkoperatør Pål Sundt Fredriksen i Statens vegvesen sier til rb.no at det ikke spesielt vanskelig kjøreforhold på E6 i Akershus.

– Det er vanlig vinterføre og trafikken går greit, men akkurat forbi ulykkesstedet rett nord for Minnesundbrua går det tregt nå. Ifølge politiet slipper trafikken forbi, men ulykken fører til forsinkelser, sier Fredriksen til rb.no.

– Hvordan går trafikken ellers på E6 i dag?

– Det skal ikke være snakk om store problemer. Denne jula har vi så langt sluppet billig unna med tanke på kjøreforhold, svarer trafikkoperatøren.

Her kan du lese flere nyheter på Romerikes Blad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere