Gå til sidens hovedinnhold

To blottere, tror politiet

Sist uke ble to små jenter igjen offer for en blotter på Hovseter. Politiet kan ennå ikke si om dette er den samme blotteren som ble pågrepet i området for to uker siden.

HOVSETER: Blotteren skal ha lokket de to jentene med penger i slutten av forrige uke.

Dette er veldig uhyggelig. Man blir jo redd for barna sine, sier bestemoren til en syv år gammel jente som møtte en blotter bak blokkene på Hovseter ned mot Mærradalen for rundt seks uker siden.

Livredd

Hennes barnebarn satt og lekte sammen med en annen jente da mannen kom bort til dem med smekken åpen. Jentene gikk vekk fra ham med én gang, fordi de skjønte at det var noe som ikke var riktig, forteller bestemoren.

Hun ble livredd, veldig veldig redd. Hun er jo bare syv år. Hun fortalte etterpå at hun ble kjempeskjelven i bena, sier bestemoren til Akersposten.

Må skje noe mer

Da to jenter på nytt ble ofre for blotteren i forrige uke, ble den syv år gamle jentas mor med og politianmeldte forholdet. Hun fikk selv ikke anledning til å anmelde blottingen rett etter hendelsen for seks uker siden, og ville ikke levere inn en anmeldelse torsdag, fordi hun etter løslatelsen av den pågrepne blotteren føler at politiet uansett ikke vil ta tak i saken.

Politiet sier at vi må vente til det skjer noe mer. Jeg føler meg aldri trygg nå, uansett om hun er i barnehagen eller hvor hun er, sier syvåringens mor.
Også bestemoren er forferdet over at politiet har sluppet ut mannen de pågrep for blotting.

Det vi blir skremt av, er at de bare tar han inn og slipper han ut igjen, men at det må skje noe mer før han kan bures inne, sier hun

Ikke samme mann

Politiet bekrefter at de fikk inn en anmeldelse torsdag, men utifra beskrivelsene tror de ikke at dette tilfellet dreier seg om samme blotter som ble pågrepet for to uker siden, opplyser jourhavende ved etterforksningsavdelingen på Majorstua politistasjon.

Så dette er ikke samme person?

Nei, vi tror ikke det.

Dette betyr altså at det kan være to forskjellige blottere som går rundt på Hovseter?

Ja, kanskje.

Syvåringens mor fikk derimot inntrykk av at det var samme mann.

Da vi var med å anmelde saken, sa politikvinnen at det utifra beskrivelsene virket som om det var den samme mannen, sier hun.

Hun er derimot ikke sikker på om dette er samme person som ble pågrepet i nærheten av flere barnehager for en stund siden.

Blotteren som ble anmeldt torsdag, er ikke blitt pågrepet. I følge politiet er han muligens i 20-årene, tynn med litt skjegg, og snakker høyst sannsynlig gebrokkent.

Reklame

Gjør kupp: Sportsbutikkene tømmer lagrene for vintervarer