Gå til sidens hovedinnhold

To brødre og deres kvinner

Brødrene Mickey og Francis er uenige om det meste i livet. Den ene er en utspekulert taxisjåfør, den andre en høytlønnet børsmegler. Men en ting har de felles: Heather.

Den vakre kvinnen holder liv i en konkurranse som har eksistert siden guttedagene brødrene imellom.

Den tørrvittige latsabben Mickey Fitzpatrick (Edward Burns) er taxisjåfør, og bor i enkle kår på feil side av byen. En dag forelsker han seg hodestups i damen i baksetet (Maxine Bahns), og etter et par dagers heftig romanse, gifter de seg.

Mickeys yngre bror Francis (Mike McGlone) har et langt bedre sosialt fotfeste. Han er høytlønnet børsmekler på Wall Street, men er ulykkelig gift med barndomsvenninnen Renee (Jennifer Aniston).

Den tredje kvinnen
Brødrene driver hele tiden og kniver seg i mellom, og ingenting gjør dem mer tilfreds enn når de har utkonkurrert hverandre - på en eller annen måte.

I "She´s the one" utkjempes denne kampen først og fremst om en tredje kvinne, den smellvakre Heather (Cameron Diaz), Mickeys eks-kjæreste, som han fremdeles drømmer om, og som Francis nå har et forhold til.

"She´s the one" er en sjarmerende fortelling om vennskap, utroskap, familie og kjærlighet. Kometen Edward Burns, som spiller Mickey, har også hatt regiansvaret for filmen.

De tre kvinnene i filmen spilles av ingen ringere enn Cameron Diaz, Jennifer Aniston og Maxine Bahns. Brødrenes far spilles av John Mahoney, kjent som Martin Crane i "Frasier".

Filmmusikken er ved Tom Petty.

TV 2 søndag 14. mars 2004 kl. 22.30.

Reklame

Black Week: De beste kuppene du gjør på Fjellsport-salget