RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To døde etter båtulykke i natt

Sist oppdatert:
To båter kolliderte utenfor Tjøme i natt. Politiet utelukker ikke at det kan ha vært snakk om høy fart.

Ulykken skjedde ved Styrsvik i Vrengensundet mellom hytteparadiset Tjøme og Nøtterøy klokken 03.42 i natt. Begge øyene ligger utenfor Tønsberg i Vestfold.

45 minutter senere hadde brannvesenets dykkere hentet opp to unge personer fra sjøen. De fikk livreddende førstehjelp på stedet før de ble fraktet til Rikshospitalet, men ble bekreftet døde tirsdag formiddag.

Ifølge politiet er de omkommende menn, 19 og 20 år, begge er født i 1991 og kommer fra Bærum kommune.

- De har trolig vært i vannet i rundt en time, og de ble funnet under vann, sier redningsleder Ola Vaage ved Hovedredningssentralen Sør-Norge til NTB.

Vitner forteller til Tønsbergs Blad at de svømte ut i sjøen for å prøve å lete etter personene som falt i vannet, men at de måtte gi opp fordi det var for mørkt og uoversiktlig.

- De som kom først til ulykkesstedet beskriver det som kaotisk, skriver avisen.

De to satt i en gummibåt med påhengsmotor som kjørte inn i en båt som lå til kai. Røde Kors-båten Tjøme og redningsskøyta Simrad Færder rykket ut til stedet, melder Vestfold politidistrikt i en pressemelding.

Politiet er sikre på at det ikke befant seg flere enn to i båten.

Det var vitner som meldte fra om ulykken. Omstendighetene i forkant er foreløpig uklare. Politiet utelukker ikke at det kan ha vært snakk om høy fart.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere