Gå til sidens hovedinnhold

To døde etter at bil kjørte inn i folkemengde i USA

To personer mistet livet og minst 23 er skadd etter at en bil kjørte inn i en menneskemengde i Austin i Texas, opplyser politiet.

Tilstanden er kritisk for fem av de skadde.

Se video nederst i saken.

Episoden skjedde ifølge TV-kanalen NBC News under konferansen South by Southwest, som finner sted i Austin hvert år.

Norsk rapper tett på

Magdi fra Karpe Diem endte midt opp i kaoset.

- Livet holdt kanskje med 1, 5 meter, skriver seher.no

Rapperen og Spellemann-vinner Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid var i Austin sammen med kona Oda Felicia Bardal Sigstad og havnet midt i den dramatiske ulykken.

På sin Facebook-side skriver Oda at de to såvidt overlevde dramaet.

- Jeg vet ikke om nyhetene når Norge, men hvis noen har fått med seg politijakten og all dritten den førte med seg i Austin, så har vi det bra. Livet holdt kanskje med 1, 5 meter. Oda og Magdi, står det på Sigstads Facebook-profil.

Karpe Diems manager Morten Andreassen bekrefter overfor det norske kjendisnettstdet at Magdi og kona kom uskadet fra hendelsen.

Musikeren Kim Nordbæk var også til stede på festivalen. Han sto sammen med tre venner like i nærheten da bilen kom dundrende inn på området.

- Jeg sto med noen venner da jeg hørte at det smalt som om en automatpistol går av. Da jeg snur meg, flyr det folk igjennom luften. Det var et makabert syn. Det var som en slagmark hvor det lå folk overalt med alvorlige skader og blødninger, Nordbæk til VG.

Føreren av bilen er pågrepet, opplyser politiet. (©NTB)

Se video fra ulykkesstedet:

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=KZytuVeIfAa3XZTvd0r773VgXij54eAdzJbPaE872QnueCj7m9P7Jxf4IDfrCXQ-jtuV47kxHanpGg-_0YgxesmjgyzznHIwdajlCrzUEgWos6ZzPJudnSc8PQtOQQW4zaxy1AX5IBs&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Reklame

Her kan du levere Eurojackpot

Kommentarer til denne saken