RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To drept og 22 såret i bombeangrep i Bangkok

Sist oppdatert:
Bangkok (NTB-Reuters): En tolv år gammel gutt og en kvinne ble drept da en bombe gikk av i et forretningsstrøk i Bangkok søndag, opplyser helsepersonell. 22 andre ble såret av bomben, som gikk av ved en protestleir.

Angrepet kom få timer etter at tilhengere av statsminister Yingluck Shinawatra varslet at de ville iverksette mottiltak mot demonstrantene som i mange uker har holdt stand i den thailandske hovedstaden.

Stedet der bomben gikk av, ligger like ved kjøpesenteret Central World, som er ett av Asias største. Blodspor og sandaler lå igjen på gaten etter eksplosjonen.

En tolvåring og en 40 år gammel kvinne døde av skadene, mens to andre barn fikk alvorlige hodeskader. Det ene barnet ble operert søndag, og det andre fikk intensivbehandling, opplyser det medisinske sentret Erawan, som har oppsyn med Bangkoks sykehus.

Sikkerhetsmyndighetene bekreftet angrepet like etter at det smalt:

- En bombe gikk av foran det store supermarkedet Big C i Ratchaprasong. For øyeblikket vet vi at åtte mennesker er såret, men vi aner ikke hvor alvorlig, sa Thailands nasjonale sikkerhetssjef, Paradorn Pattanathabutr, like etter at bomben var gått av. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere