RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To drept under protester i Venezuela

Sist oppdatert:
Caracas (NTB-AFP-Reuters): En politimann og en sivilperson døde i forbindelse med demonstrasjoner mot Venezuelas president Nicolás Maduro i Caracas torsdag.

Dermed er dødstallet under bølgen av demonstrasjoner som har rystet Venezuela i flere uker, steget til 20.

De to mistet livet i forbindelse med håndgemeng som oppsto rundt en veisperring som var satt opp av motstandere av Maduro i et middelklassenabolag i den venezuelanske hovedstaden.

Menn på motorsykler som forsøkte å rydde bort barrikaden, ble angrepet av beboere i bygningene rundt veisperringen.

Politimannen døde på sykehus av skadene han fikk da han ble skutt i brystet, og mens den andre personen, en av motorsyklistene, ble skutt i halsen. Ytterligere en motorsyklist ligger alvorlig skadd på sykehus.

Studenter leder an i demonstrasjonene som begynte i begynnelsen av februar mot skyhøy kriminalitet, varemangel og pågripelser av demonstranter.

Maduro og hans venstreorienterte regime beskylder demonstrantene for å være ledd i et USA-støttet forsøk på å destabilisere og styrte regjeringen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere