RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To hardt skadd på E6

Foto: Thomas Rud (Mediehuset Nettavisen)
Sist oppdatert:
Frontkollisjon nord for Minnesund.

To personer ble alvorlig skadd i en trafikkulykke på E6 fem kilometer nord for Minnesund fredag ettermiddag.

- Det ser ut til å være to personbiler involvert, og det kan se ut som den ene har kommet over i motsatt kjørebane, sier operasjonsleder Bjørn Jahr i Romerike politidistrikt til rb.no.

Ifølge operasjonslederen er de to hardt skadde personer fraktet med luftambulanse til Oslo universitetssykehus avdeling Ullevål.

Totalt er fem personer sendt til sykehus.

- Ganske kaotisk
Ulykken skjedde midt i fredagsrushet, og på dagen da vinterferien starter i Oslo, noe som betyr ekstra mye trafikk på veiene denne ettermiddagen.

- Det er veldig lange køer, og lastebiler blir stanset på stedet fordi det på omkjøringsveien er det en bru som er ganske lav, fortalte Nettavisens reporter Thomas Rud, som passerte ulykkesstedet etter å ha stått en times tid i kø.

Vegmeldingssentralen beskrev situasjonen som «kaotisk».

- Det er ganske kaotisk der. Politiet gjør det de kan med trafikken som kommer sydfra og nordover, der de tvinger trafikken som kommer fra Minnesund-krysset på fylkesvei 33 mot Gjøvik, sa operatør Marius Råve til Nettavisen klokken 16.20.

- Og så dirigeres de som er i området over Morskogen, via gamleveien der, men det er kun personbiler. Vi prøver også å skilte nordfra og styre trafikken på andre veier, sa Råve.

E6 er fredag kveld åpnet for trafikk igjen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere