RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To hoteller blir ett i Stavanger

Hotellkjedene Rica og Scandic deler på ett bygg i oljebyen Stavanger. Samarbeidsmodellen er unik i hotellverdenen, ifølge topplederne.

Flere saker fra Boarding.no
Kjedene har inngått en samarbeidsavtale, og fra 4. april 2004 vil nåværende Rica Forum Hotel huse både Rica og Scandic.

- Dette er unikt i hotellverden og en svært god løsning for alle parter, sier Geir Lundkvist, adm. dir. Scandic Norge, og Ole-Jacob Wold, adm. dir. Rica Hotels ASA.

Etter at det i november 2003 ble kjent at Scandic Stavanger skal avvikles fra 30. juni i år har det vært høy prioritet for Scandic å finne en rask og effektiv løsning for sine kunder i Stavanger.

- Vi er svært fornøyd med avtalen med Rica, sier Geir Lundkvist.

- Scandic er representert på alle viktige destinasjoner i hele Norden, og dette samarbeidet gjør at vi kan fortsette vår tilstedeværelse også i Stavanger.

For Scandics kunder gjelder avtalepriser som tidligere, samme telefonnumre og kontaktinformasjon, og naturligvis bonusprogrammet Hilton Honours. Scandic vil ha en egen salgssjef i Stavanger-området som skal ivareta kjedens kunder og samarbeidspartnere.

- Rica og Scandic har vært naboer i dette viktige området av Stavanger i et par år. Dette er derfor en god og kreativ løsning for alle parter, inklusive Scandics kunder. Rica Forum Hotel og Ricas servicegrad forøvrig vil bidra til at begge kjedenes kunder vil få de tilbud og den behandling de er vant med, sier Ole-Jacob Wold, adm. dir. Rica Hotels.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere