RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Arne Ellingsen

To hus evakuert etter røyk

Sist oppdatert:
To steder måtte folk evakuere sitt eget hjem natt til onsdag, etter at røykutvikling fikk brannvesenet til å rykke ut.

Ingen har blitt fysisk skadd i de to branntilløpene natt til onsdag.

Første melding kom til brannvesenet klokken 04.11. Det kom røyk fra en leilighet på Danmarksplass og brannmannskapene rykket ut til det som skulle vise seg å være en gryte som hadde tørrkokt. Situasjonen kom raskt under kontroll, etter at beboerne hadde evakuert boligen. Det var ingen materielle skader.

I underkant av to timer senere gikk alarmen igjen hos brannvesenet. Nok en gang ble det meldt om røyk, denne gangen fra en tomannsbolig i Nesttunhalsen. Røyken veltet ut av andre etasje i trebygningen, som ligger i et nabolag, der husene ligger tett i tett.

- Men det var aldri fare for at de andre husene ville bli skadd, sier operasjonsleder Kjell-Tore Aarnes ved Hordaland politidistrikt til iBergen.no.

Alle som var i huset måtte opp av sengene og ut på gaten mens brannmannskapene bedrev slukningsarbeid. Skadeomfanget er ennå ukjent, det samme er årsaken til røykutviklingen. Brannen er nå slukket og ingen kom til skade.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere