RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To jenter døde etter påkjørsel på Bjørkelangen

Sist oppdatert:
Bjørkelangen (NTB): To jenter på 11 og 13 år er døde etter at de lørdag ble påkjørt da de var ute på tur med hest og sulky ved Bjørkelangen i Akershus.

11-åringen døde natt til søndag. Søndag formiddag døde også 13-åringen, melder Romerikes Blad. Begge jentene pådro seg alvorlige hodeskader i ulykken og var bevisstløse da de ble fraktet til Ullevål sykehus.

Ulykken skjedde på fylkesvei 229, rundt fire kilometer sør for Bjørkelangen i 14.30-tiden lørdag. Påkjørselen skjedde bakfra, men utover dette vet ikke politiet hva som har skjedd.

Politiet vet foreløpig ikke om vær, føre eller fart kan ha medvirket til påkjørselen. Det skal ikke ha vært vitner til selve ulykken. Politiet snakker med personer som skal ha vært i nærheten like før påkjørselen.

Det var en mann i 40-årene fra Aurskog-Høland var fører av bilen. Han kom ikke til skade i ulykken, men er sterkt preget av det som skjedde, ifølge politiet. han ble tatt hånd om av helsepersonell. I tillegg har han avgitt en blodprøve og fått førerkortet beslaglagt. Han er rutinemessig siktet i saken ettersom han har avgitt blodprøve.

Politiet skal ikke ha mistanke om promille eller kjøring i påvirket tilstand. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere