RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To kamper fra sparken

Sist oppdatert:
West Bromwich Albion-manager Gary Megson kan bare være to kamper unna å få sparken i klubben.

Ifølge Guardian har klubbformann Jeremy Peace lenge ønsket å skifte ut Megson, og etter tapet mot Colchester i ligacupen tirsdag kveld er han nærmere å få ønsket oppfylt.

Flere engelske aviser skriver torsdag at WBA må vinne de to neste kampene sine for at Megson skal få fortsette. De to neste kampene går mot Newcastle og Bolton. Går det bra, venter Norwich og Crystal Palace deretter.

Uenigheten mellom Megson og Peace har pågått lenge, og riften er så stor at manageren ikke lenger jobber på kontoret sitt på the Hawthorns. I stedet leder han laget fra klubbens treningsanlegg. Han skal også være svært misfornøyd med at Peace ikke involverer agenter i overgangssaker. Megson føler det har ført til at flere overganger har tatt mye lengre tid enn nødvendig, skriver Guardian.

I tillegg mener han seg fortjent til en ny kontrakt, men har ikke hørt noe. Den nåværende går ut etter sesongen.

Peace mener på sin side at Megson har fått lite ut at av alle de millioner kronene han har brukt på spillere. Han mener også at Megson er dårlig til å coache enkeltspillere, og at Megson ikke har klart å gi klubben et ordentlig speidersystem.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere