Gå til sidens hovedinnhold

To kiosker ranet i Oslo

Mann pågrepet etter to kioskran.

Politiet har pågrepet en mann som trolig står bak begge ranene i Oslo i formiddag.

«Takket være et meget godt vitne, ble gjerningsmannen pågrepet i nærheten etter kort tid. Trolig samme person som ranet Deli de Luca», skriver politiet i Oslo på Twitter.

- Vitnet så ranet i Frognerveien og fulgte etter raneren mens politiet var på telefonen. Politiet fikk hele tiden oppdateringer på ranerens posisjon. Etter en kort løpetur fikk vi tatt raneren. Det er høyst sannsynlig den samme personen so ranet kiosken i Bogstadveien også. Signalementet stemmer svært godt, sier operasjonsleder Tore Solberg til Nettavisen.

For en time siden ble en Deli de Luca-kiosk i Bogstadveien utsatt for et ran. Da meldte politiet at en mann på 20-25 år, cirka 160 centimeter høy, ikledd en militærbukse og mørk jakke, stakk til fots i retning Majorstukrysset.

En time senere ble en 7 Eleven-butikk i Frognerveien truet av en mann med kniv.

Takket være et observant vitne ble mannen pågrepet av politiet i nærheten av det siste ransstedet.

Ingen personer kom fysisk til skade i ranene.

- Med alle ranene vi har hatt den siste tiden er vi veldig fornøyd med å få hjelp. Publikum skal være forsiktige med å følge etter ranere. Det er ikke noe vi oppfordrer til, men vitnet i dette tilfellet holdt god avstand og kunne gjemme seg i folkemengden siden dette skjedde midt i Oslo, sier Solberg.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om vin og bobler til 17. mai

Kommentarer til denne saken