RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To kjappe fra TeleComputing

Sist oppdatert:
TeleComputing har fått to avtaler til en verdi på 20 millioner kroner. Den ene blir en ny kunde.
IT-selskapet TeleComputing har fått to avtaler fra kunder i Norge. Samlet verdi på avtalene ligger på 20 millioner kroner.

Et internasjonalt konsern som har vært kunde i TeleComputing står bak den største avtalen som har en verdi på 15 millioner kroner. Skadeoppgjørsselskapet Norwegian Claims Link er avtalepartneren til den andre avtale som har en verdi på 5 millioner kroner. NCL blir dermed en ny kunde av TeleComputing.

- Vi opplever at stadig flere bedrifter i det nordiske SMB segmentet har behov for bedre, sikrere og mer fleksible IT-løsninger i et konkurranseutsatt marked. Det kan være vanskelig å få til dette utelukkende med egne ressurser. Vi ser det som en hyggelig anerkjennelse av vår kompetanse og erfaring at disse selskapene har valgt TeleComputing for å oppnå dette, sier konsernsjef André P. Løvestam i TeleComputing.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere