*Nettavisen* Nyheter.

To kvinner ranet på to minutter

Foto: Arne Ellingsen

Politiet jager en mulig dobbeltraner i Sandviken.

07.02.09 13:06

(iBergen.no) Klokken 11.55 kom første melding om at en kvinne var blitt truet med kniv og frastjålet vesken i Ladegårdsgaten.

Kan være samme raner
Mens politiet var på stedet og fikk forklaring fra ransofferet, kom meldingen om nok et ran. Denne gangen i Kirkegaten, bare noen få meter fra det første ransstedet.

- Den andre ransmeldingen kom klokken 11.57. Det gjør at vi ikke utelukker en sammenheng mellom ranene, sier operasjonsleder Ole Geir Magnussen ved Hordaland politidistrikt til iBergen.no.

- Ble kastet i bakken
Den eldre kvinnen i Kirkegaten forklarte at hun var blitt kastet i bakken idet raneren rev til seg vesken hennes. Utmattet satt hun på en benk i buss-skuret da politiet kom til stedet.

- Hun blødde fra et lite kutt i hånden og måtte fraktes til legevakten i ambulanse. Det skal ikke ha blitt brukt kniv i dette ranet og skaden kan hun ha fått i forbindelse med et fall, sier Magnussen.

Kvinnen skal også ha pacemaker og er i dårlig form etter sjokkranet.

Jager ung mann
Politiet jager nå en mann i 20-årene mellom 160 og 170 centimeter høy, med lyst, rufsete hår, iført en lys brun genser med skrift på brystet.

- Vi har ingen beskrivelse av raneren fra det første ranet, så vi er ikke sikre på om det er en og samme gjerningsperson. Men vi utelukker det ikke. Vi leter nå i området, sier operasjonslederen.

Les flere nyheter på iBergen.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag