To lekre fra Sony Ericsson

Oppfølgeren til verdens beste mobil, og en telefon med utrolige 1,3 megapikslers kamera er her. Sony Ericsson har ikke ligget på latsiden.

09.03.04 15:54

Sony Ericsson lanserte i dag to splitter nye mobiltelefoner. Den største nyheten er en kameratelefon med hele 1,3 megapiksler, men den etterlengtede oppfølgeren til T610 ble også vist fram.

K700 - oppfølgeren til verdens beste
K700 er navnet på T610-etterfølgeren – telefonen som ble kåret til verdens beste under 3GSM-konferansen tidligere i år.

Denne lekre lille saken har både radio, MP3-spiller, kamera og blits, og Quickshare skal gjøre det enkelt å dele bilder med venner og bekjente.

Dette er alt vi ventet oss fra T610s oppfølger, og listen over features bare fortsetter. 32 MB innebygd minne gjør at du får plass til hauger av bilder og mp3-filer. 450 bilder eller 375 videoklipp kan du ha liggende inne på telefonen.

Superkamera - S700
Den mest avanserte nyheten er derimot S700, den første virkelige kameratelefonen vi har sett så langt. Med 1,3 megapiksler kan du nå faktisk begynne å ta brukbare bilder med telefonen din.

S700 er det første resultatet av samarbeidet mellom kameraekspertene hos Sony, og det vises på menyoppsettet. I kameramodus er oppsettet bygd på samme lest som Sonys Cybershot digitalkameraer.

S700 har støtte for Memorystick Duo, som gir deg massevis av ekstern lagringsplass. Integrert blits gjør at du kan ta bilder også i mørke omgivelser.

Telefonen har en helt ny formfaktor fra Sony Ericsson, men som er kjent fra blant andre Motorolas V80. I stedet for å brette ut, eller skyve opp telefonen, vris her toppdekselet 180 grader. Det hele kan manøvreres med én finger.

K700 skal etter planen lanseres sent i andre kvartal, mens vi må vente helt til fjerde kvartal får å slå kloa i S700.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag