Like før klokken 08.30 opplyste politiet om at to personer hadde veltet med en kano i Numedalslågen i Lågendalen i Larvik kommune.

Dykkere, redningshelikopter, politi og ambulansehelikopter ankom stedet for å bistå i redningsarbeidet.

– Skal ha vært fire personer involvert i hendelsen. To personer har kommet seg på land. En person er blitt hentet opp av vannet, meldte Sør-Øst politidistrikt litt før klokken 09.

Videre ble den andre personen som ikke var kommet på land hentet opp av vannet.

– Helikopteret er nå i ferd med å hente opp person nr. 2. Det er ukjent skadeomfang på begge, skrev politiet på Twitter litt over klokken 09.

Klokken 10.37 informerer Sør-Øst politidistrikt om at to av personene har omkommet etter ulykken.

Ifølge VG er de to omkomne begge menn, og de pårørende er varslet.

– Det var to ektepar som var i kanoen. Det er hardt og brutalt for de pårørende når en slik ulykke skjer, sier operasjonsledere i Sør-Øst politidistrikt, Anne Meyer til TV 2.

Ifølge NRK satt de to ekteparene fordelt slik at mennene satt i den ene kanoen, og kvinnene satt i den andre, mens lokalavisen Østlandsposten får opplyst at alle satt i samme.

– Slik vi har forstått det, skal alle ha vært i samme kano. Vi har ikke fått verifisert dette, så det må vi også få undersøkt, sier hun til Østlands-Posten.

– Politiet jobber nå på stedet for å få klarhet i hendelse forløpet.

Videre skriver politiet at hvis det blir funnet ting som klær, bagger ol. i området er det ønskelig at politiet blir kontaktet.