RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To menn siktet for dødsvold i Bergen

Sist oppdatert:
Bergen/Oslo (NTB-André Lorentsen): To menn er nå siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge etter at en mann fra Litauen ble funnet død i en hage på Minde i Bergen torsdag.

En estisk mann med tilknytning til adressen ble kort tid etter pågrepet og siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge. Fredag siktet politiet siktet nok en mann i saken. Han er i midten av 40-årene, opplyser politiet.

- Vi har valgt å sikte en annen for medvirkning til legemsbeskadigelse med døden til følge, sier politiadvokat Janne Heltne i Hordaland politidistrikt.

Politiet er ikke sikre på om mannen faktisk døde av stikkskadene han var påført. Den døde litauiske mannen hadde ytre skader da han ble funnet klokken 9.40 torsdag. Skadene var av en slik art at det fremsto som åpenbart at han var blitt utsatt for vold. Den døde litaueren var blodig på overkroppen og på den ene hånden, skriver Bergens Tidende.

- Siktelsen er foreløpig og kan bli endret når vi får vite dødsårsaken, sier politiadvokat Janne Ringset Heltne, som også er påtaleansvarlig for saken. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere