RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Lien, Kyrre (SCANPIX)

To menn siktet for voldtekt av 14-åring

Sist oppdatert:
Jenta bor på en institusjon i kommunen, og skal ha blitt voldtatt og misbrukt av to menn av utenlandsk opprinnelse.

FLEKKEFJORD (NTB): Politiet i Agder etterforsker en mulig voldtekt av en 14 år gammel jente. To menn er siktet for voldtekt og seksuell omgang med en mindreårig.

Jenta bor på en institusjon i kommunen, og skal ha blitt voldtatt og misbrukt av to menn av utenlandsk opprinnelse, skriver Agder.

Ifølge avisen skal de to siktede være tilknyttet et asylmottak.

– Forholdet skjedde for om lag to uker siden. Vi sendte ut etterlysning på de to mistenkte, som etter hvert ble pågrepet. Den seneste fengslingen var tirsdag formiddag, sier politiadvokat Ingrid Thorsen i Agder politidistrikt.

Jenta bor hjemme, men er i perioder knyttet til en avlastningsbolig for barn. Denne boligen er døgnbemannet, men jenta skal ha klart å snike seg ut fra boligen en natt, og deretter ha truffet de to mistenkte og blitt med dem til en annen bolig der misbruket skal ha skjedd.

De to mistenkte er varetektsfengslet i fire uker med full isolasjon.

– Dette er begrunnet med faren for bevisforspillelse. Vi ønsker heller ikke at de to siktede skulle ha anledning til å ha kontakt med hverandre mens etterforskningen pågår, sier Thorsen til avisen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere