RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To menn siktet for voldtekt av bevisstløse gutter

Sist oppdatert:
To menn i 50- og 60-årene er siktet for å ha voldtatt et ukjent antall unge gutter og menn. Begge de to nekter straffskyld.

De siktede mennene ble i det stille varetektsfengslet med brev- og besøksforbud, fullstendig isolasjon og medieforbud lørdag i forrige uke, skriver Aftenposten ifølge NTB.

Den videre etterforskningen vil vise om det er grunnlag for tiltale eller ikke, og eventuelt omfang av seksuelle overgrep, sier politiadvokat Marit Formo i Kripos.

Etterforskerne skal også forsøke å finne ut over hvor lang tid de eventuelle overgrepene har funnet sted.

– Vi vil også søke å avklare om det er andre personer som har gjort seg skyldige i tilsvarende forhold, sier politiadvokaten. Ifølge Formo mistenker politiet at ofrene har vært bevisstløse på grunn av rus.

Begge de to mennene, en av dem er i 50-årene, den andre i 60-årene, kjenner hverandre og ble for noen få år siden dømt for til sammen 29 overgrep mot unge gutter og noen få jenter.

Politiet mener de to mennene har kommet i kontakt med de unge guttene på internett, særlig gjennom sosiale medier.

– Vi ser alvorlig på denne saken fordi det dreier seg om mistanke om grove overgrep mot barn og unge. Dette er et prioritert område hos Kripos, sier Formo. (NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere