*Nettavisen* Nyheter.

To menn varetektsfengslet etter dødsvold i Bergen

Bergen (NTB): De to mennene som er siktet etter at en litauisk mann ble funnet død i en hage i Bergen, er begge varetektsfengslet i fire uker. De to første ukene blir i full isolasjon.

09.11.13 18:58

Lørdag ettermiddag var kjennelsen klar fra fengslingsmøtet for den 41 år gamle estiske mannen. Lørdag kveld ble det klart at den andre siktede i saken, en 44 år gammel mann, også blir varetektsfengslet, skriver Bergens Tidende.

Begge er siktet i forbindelse med at en mann fra Litauen ble funnet død i en hage på Minde i Bergen torsdag klokken 9.40. Politiet mener at den estiske mannen stakk litaueren med en saks, og at den andre siktede i saken medvirket til ugjerningen.

Politiet ba om lukkede dører under lørdagens fengslingsmøter, noe de fikk medhold i av hensyn til etterforskningen. Politiet utelukker ikke at flere kan ha vært involvert og at bevis kan gå tapt.

Forsvarer Steinar Yndestad begjærte sin klient, den estiske 41-åringen, løslatt.

- Han erkjenner de faktiske forhold, men har forklart at det dreier seg om en selvforsvarssituasjon. Han nekter derfor straffskyld, sa forsvareren til Bergens Tidende etter at fengslingsmøtet var over. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag