Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To nye Battlefield på vei

Foto: (EA/Dice)
Sist oppdatert:
EA annonserer «Battlefield: Bad Company 2» og «Battlefield 1943».

(Spillmagasinet): Den populære skytespillserien «Battlefield» utvides med to nye spill i 2009. I en pressemelding annonserer Electronic Arts at spillstudioet Dice jobber med «Battlefield: Bad Company 2» og eget onlinespill kalt «Battlefield 1943» .

«Bad Company 2» slippes til PC, PS3 og Xbox 360 etter planen til vinteren mens «Battlefield 1943» skal kunne lastes ned fra Xbox Live og Playstation Network og til PC i løpet av sommeren.

I «Bad Company 2» fortsetter ødeleggelsen Dice la opp til i originalspillet, og spillere skal få oppleve variert landskap som snøkledte fjelltopper, tett jungel og støvete landsbyer, skriver EA i pressemeldingen.

- Spillet tar alt folk likte i eneren og høyner innsatsen. Flere kjøretøy, med ødeleggelse og mer lagspill, sier sjefprodusent Karl Magnus Troedsson i Dice.

«Battlefield 1943» er et onlinespill for opp til 24 spillere. Vi er igjen tilbake i den andre verdenskrig og spillet baserer seg på tre områder, Wake Island, Guadalcanal og Iwo Jima. Som du ser av traileren over vil kampene foregå både i luften og på land.

Begge spillene kjører på Dice egenutviklede spillmotor Frostbite.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!