Gå til sidens hovedinnhold

To nye Battlefield på vei

EA annonserer «Battlefield: Bad Company 2» og «Battlefield 1943».

(Spillmagasinet): Den populære skytespillserien «Battlefield» utvides med to nye spill i 2009. I en pressemelding annonserer Electronic Arts at spillstudioet Dice jobber med «Battlefield: Bad Company 2» og eget onlinespill kalt «Battlefield 1943» .

«Bad Company 2» slippes til PC, PS3 og Xbox 360 etter planen til vinteren mens «Battlefield 1943» skal kunne lastes ned fra Xbox Live og Playstation Network og til PC i løpet av sommeren.

I «Bad Company 2» fortsetter ødeleggelsen Dice la opp til i originalspillet, og spillere skal få oppleve variert landskap som snøkledte fjelltopper, tett jungel og støvete landsbyer, skriver EA i pressemeldingen.

- Spillet tar alt folk likte i eneren og høyner innsatsen. Flere kjøretøy, med ødeleggelse og mer lagspill, sier sjefprodusent Karl Magnus Troedsson i Dice.

«Battlefield 1943» er et onlinespill for opp til 24 spillere. Vi er igjen tilbake i den andre verdenskrig og spillet baserer seg på tre områder, Wake Island, Guadalcanal og Iwo Jima. Som du ser av traileren over vil kampene foregå både i luften og på land.

Begge spillene kjører på Dice egenutviklede spillmotor Frostbite.

Reklame

NÅ: Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken