RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To nye britiske kunder til Consorte

Sist oppdatert:
Teleservice-selskapet Consorte har skaffet seg to nye kunder i det britiske markedet. Les mer her
Teleserviceselskapet Consorte sitt datterselskap i Storbritannia har sikret seg to avtaler i samarbeid med salgspartneren Difference Corporation, melder selskapet om i en børsmelding.

Consorte skal levere en landsdekkende kontaktportaltjeneste til to kunder, som vil samle alle sine telefonkontakter til ett nummer.

Consorte er forløpig avholdt fra å gå ut med navnet på de nye kundene, men dette vil bli publisert når tjenestene skal idriftsettes, ventelig senere i høst, skriver selskapet i meldingen.

Kontraktsverdiene vil være avhengig av trafikkvolum, men ventes å kunne utgjøre en betydelig tilvekst for Consortes operasjon i Storbritannia.

Den første tjenesten dekker mer enn 200 lokale innringernummer og kunden var på jakt etter et enklere kundekontaktsystem. Consorte skal levere en automatisert lokaliseringstjeneste som vil gjøre det enklere for brukerne å komme i kontakt med riktig lokasjon enten de skal til sitt lokale kontaktpunkt eller ønsker nærmeste lokasjon når de er hjemmefra. Kunden har mer enn 150 lokasjoner i Storbritannia.

Den andre virksomheten har nå 21 lokasjoner i Storbritannia. Deres kunder vil, med den nye løsningen, bli satt over til ønsket lokasjon. Løsningen settes opp integrert med kundens eksisterende infrastruktur, skriver selskapet i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere