RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To nye for DNO

Sist oppdatert:
DNO er blitt godkjent som operatør for to lisenser på norsk sokke
DNO er blitt godkjent som operatør for lisens PL 148 (del av blokkene 7/4 og 7/7) og PL 006C. Selskapet har fram til nå vært partner i disse lisensene, og har nå foreløpig overtatt 100 prosent i begge lisensene.

Det er gjort funn av olje i begge lisenser: 7/7-funnet og SØ-Tor feltet. Basert på dagens undergrunnsforståelse og teknisk/økonomiske forutsetninger er det usikkerhet rundt det kommersielle potensialet for disse funnene. DNO vil nå revurdere det kommersielle potensialet, hvor det blant annet vil bli benyttet forbedrede seismikkdata ved anvendelse av nye metoder. Ulike mulige utbyggingsløsninger vil også bli vurdert, skriver selskapet i en melding.

DNOs vurderinger skal gjennomføres i løpet av 2003, og vil danne grunnlag for beslutning om prosjektene skal videreføres. Da arbeidet i tilknytning til lisensene i 2003 hovedsakelig er ulike studier og analyser, vil kostnadene være av begrenset størrelse, heter det i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere