RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To nye fra Sony Ericsson

CANNES (TV 2 Nettavisen): Det er lanseringsras på mobilmessen 3GSM, og alle de store viser fram nye telefoner. Sony Ericsson slår til med to nye 3g-telefoner.

Begge telefonene Sony Ericsson viste fram under 3GSM-messen i Cannes støtter 3g, og det er tydelig at den nye teknologien er i vinden.

K600i og Z800i er langt fra noen nytt og revolusjonerende fra svensk-japanerne, begge bygger på forutgående modeller.

K600i er ifølge Miles Flint, viseadministrerende direktør i Sony Ericsson mobile communications, 3g-versjonen av den populære T610-telefonen, og er beregnet på massemarkedet.

Telefonen er også en etterfølger til T610 og T630 på den måten at alt ekstrautstyr fra de tidligere modellene også fungerer på K600i. Sony Ericsson håper altså på å kapre de mange T610 og T630-brukerne som vil oppgradere til en 3g-mobil.

Telefonen har både 1,3 megapikslers kamera, radio og mulighet til videotelefoni.

Z800i bygger også på en tidligere modell fra Sony Ericsson, nemlig V800 som aldri ble lansert i Norge.

Denne 3g-telefonen retter seg mer mot den proffe brukeren, med 1,3 megapiksler kamera som kan stilles i flere retninger, og en forbedret mp3-spiller. Telefonen støtter Memory Stick Pro Duo, og kan dermed kjøre opp mot 1 gigabyte ekstra lagring.

Sammen med telefonene lanserte Sony Ericsson også pc-kortet GC95, som støtter alle de fire største mobilnettstandardene, også Edge og 3g. Dermed kan mobile brukere enkelt få pc-en opp på det raske 3g-nettet der dette er tilgjengelig.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere