To nye knivran i Bergen

En 7-eleven-kiosk i Bergen ble lørdag kveld ranet for andre gang på bare et par dager. Kort tid før fikk politiet melding om et personran i Ytre Arna.

Det var en 19-åring som ble ranet i Ytre Arna ved 21-tiden. Politiet rykket ut med flere enheter, men trappet etter hvert ned søket, opplyser operasjonsleder Hans-Eirik Thue i Hordaland politidistrikt til Bergens Tidende.

Klokken 21.43 kom meldingen om kveldens andre ran, mot 7-Eleven på Støletorget. En mann med kniv løp bort fra stedet, skriver avisen.

– Han har fått med seg cirka 1.000 kroner. Det er mulig samme gjerningsmann som ranet kiosken for to dager siden. Den kvinnelige ansatte, som også var på jobb sist gang, dro kjensel på raneren, sier Thue. Kiosken har blitt ranet flere ganger, og altså sist for bare to dager siden. Den gangen fikk raneren med seg et mindre pengebeløp etter å ha truet med en tapetkniv.

– Det er dessverre et utsatt sted for ran, bemerker Thue. Også en bensinstasjon i Bergen og en på Voss ble ranet i oktober. Fire personer er siktet etter ranet på Voss.

– Det har vært mange ran den siste tiden. Vi får håpe at det blir en stopp på det, sa operasjonsleder Terje Magnussen tidligere i uken. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.