RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To nye prøvespillere

Sist oppdatert:
Makedonsk midtstopper og nigeriansk kantspiller på prøvespill i Vålerenga.

Vålerenga har to nye prøvespillere på trening denne uka.

Midtstopper Jasmin Mecinovic (21) er for tiden under kontrakt med Sheriff fra Tiraspol (FC Tiraspol) i Moldova og har tidligere spilt i FK Skopje. Han er U21-landslagsspiller for Makedonia og spilte de siste 45 minuttene da Makedonia spilte uavgjort 2-2 mot Italias U20-landslag i januar.

Også den nigerianske kantspilleren Efosa Ona (20) kom på trening torsdag. Ona har kamper for det nigerianske U20-landslaget og det hjemmebaserte a-landslaget. Han er fortiden utleid til Almadina i Oman. Kantspilleren er høyrebeint, men kan spille på begge kantene.

- Begge to skal være med i troppen mot FC København på lørdag, slik at vi får sett de både kamp og trening, sier Martin Andresen.

- Så tar vi en vurdering på om de også skal være med oss til La Manga. Hvis de viser såpass at vi ønsker å se nærmere på de er det en mulighet vi vurderer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere