Gå til sidens hovedinnhold

To omkom i trafikkulykke

En mann (22) og en kvinne (18) mistet livet i en trafikkulykke i Sør-Odal onsdag.

To personer omkom da tre personbiler og en lastebil kolliderte på riksvei 2 i Sør-Odal onsdag ettermiddag. Tre andre personer ble skadd, melder glomdalen.no.

- Jeg kan bekrefte at to personer er omkommet. Det dreier seg om en 22 år gammel mann og en 18 år gammel kvinne. De satt i den samme bilen og kolliderte med en lastebil. Ytterligere to personbiler var involvert i kollisjonen, sier operasjonsleder Geir Bekkedal ved Hedmark politidistrikt til Nettavisen.

Ifølge politiets opplysninger sent onsdag kveld ble de andre skadde sendt til sykehus eller legevakt for sjekk. Skadeomfanget er ikke kjent.

Tidligere på kvelden opplyste Geir Rygh hos politiet til Nettavisen at en person ble sendt med luftamuslanse til sykehus, mens to andre som var involvert i ulykken ble sendt til sykehus for sjekk.

Politiet fikk melding om ulykken fra AMK-sentralen i Hedmark klokka 14.35. Ulykken skjedde på riksvei 2, like øst for avkjøringen til Solbakken folkehøgskole ved Skarnes i retning Kongsvinger. Ifølge politiet kom lastebilen kjørende fra Kongsvinger i retning Oslo.

Veien ble stengt og det oppsto køer ved ulykkesstedet. Det ble skiltet omkjøring gjennom Skarnes sentrum og over Sanderbrua på Rv 174.

Klokka 18.40 ble veien gjenåpnet igjen.

- Vi kan ennå ikke si noe om årsaksforholdet. Dette blir etterforsket på vanlig måte. I tillegg til politiet, vil Statens vegvesens ulykkeskommisjon og Statens havarikommisjon granske ulykken, sier Bekkedal til Nettavisen.

Reklame

NÅ: Eksklusiv motebutikk er i gang med sitt årlige salg