RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To oppdrag til TGS-NOPEC

Sist oppdatert:
TGS-NOPECs datterselskap A2D Technologies har nå endelig blitt vinner va den statlige MMS-kontrakten i USA, mens TGS starter en høyt finansiert seismikkudnersøkelse på Russlands østkyst
Endelig har A2D nå fått en avklaring rundt den eksklusive flerårig kontrakten for de amerikanske innenriksdepartementet. Selskapet vant kontrakten opprinnelig i fjor, men på grunn av protester har kontrakten vært gjenstand for en ny gjennomgang for å sjekke at prosedyrene ved tildelingen ble fulgt.

Kontrakten er gitt av innenriksdepartementets Minerals Management Service (MMS) og gjelder digitalisering at amerikanske brønndata som skal gjøres offentlig tilgjengelig

Morselskapet TGS -Nopec melder i dag at de i samarbeid med russiske Dalmorneftegeophysica vil gjennomføre en 2D-studie nord og øst for Sakhalin-øya i Okhotsk-havet.

Studien skal være meget godt forhåndsfinansiert og oppstart er juni eller tidlig juli i år. Det er ventet at dataene vil foreligge i fjerde kvartal. Total lengde på studien er 9100 kilometer.

Området rundt Sakhalin er ansett som et av de mest interessant olje- og gassområdene i verden, og det foregår for øyeblikket store feltutbygginger i området. TGS gjennomfører også en ny prosessering av data innhentet i 1998.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere