RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To ord holder i senga

Foto: Digital Vision. (Getty Images)
Sist oppdatert:
Kvinner som ikke sier noe under akten, går glipp av ekstra nytelse.

Når man tenker over hva som faktisk gjør sex bra, så ser man ofte for seg selve den fysiske akten.

Hvordan dere tar på hverandre, posisjonene dere elsker, og kroppsdelene dere fokuserer på. Men det finnes en annen faktor som ofte blir oversett – nemlig hva dere sier eller uttrykker underveis.

Ta test – finn rett partner

«Det å si eller høre erotisk ladede ord, fører til at man frigjør mer dopamin, som igjen spiller en stor rolle med hensyn på den seksuelle opphisselsen», forklarer Ian Kerner, PhD. og forfatter av «Passionista».

«Ord eller uttrykk kan bidra til at den emosjonelle og den fysiske intensiteten øker.»

Hva skal man si?
Høres flott ut, men hva skal du si uten å bli oppfattet som rar eller latterlig? Med mindre du er en pornoskuespiller, så sitter ikke uttrykkene like løst.

De fleste kvinner aner ikke, så de nøyer seg med å ikke si noe i det hele tatt, med det resultatet at de går glipp av ekstra nytelse.

Menn avslører hemmeligheten
Når spørsmålet blir stilt på radioprogrammet Sirius Cosmo Radio i USA, ringte mange menn inn og svarte det samme. Det var nemlig kun en frase som fikk dem til å tenne enda mer – nemlig frasen: «Jeg kommer!».

For menn er det viktig å være en fantastisk elsker, og det å fortelle han at du er i ferd med å få en orgasme, føles som en hyllest for han.

For kvinner
Men hva med oss kvinner – hva er det vi tenner på? Kvinner trenger noe mer avansert enn «bacon», og Kerner foreslår at kvinnen bør fremheve det de liker godt ved å snakke om det.

Uttalelser som «Jeg elsker at du kysser meg i nakken» eller «Jeg elsker at du slikker meg på brystet», vil for det første føre til at han gjør det mer, og det vil du jo!

For det andre vil det føre til at du tenker på det, og det blir litt som å prate om god mat mens man nyter det. Det i seg selv gjør opplevelsen bedre.

Har du ingen å leke med?

Mange single søker etter en som deg på Match!

Registrer deg gratis for å søke blant medlemmene

(Kilde: Cosmopolitan.com)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere