RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To pågrepet etter brutalt ran av bensinstasjon i Stavanger

Stavanger (NTB): To menn som ranet en bensinstasjon i Stavanger tidlig onsdag morgen, skal ha slått en ansatt med en stokk. De antatte gjerningsmennene er pågrepet.

Det var en Shell-ansatt som fikk den brutale behandlingen da to menn ranet en bensinstasjon i Randabergveien på Tasta i Stavanger. Politiet fikk beskjed om ranet klokken 5.42, skriver Stavanger Aftenblad.

«To personer hadde tatt seg inn og slått betjening med en stokk og truet til seg penger. Den ansatte var kraftig forslått, og det var nødvendig med ambulanse», skriver Rogaland politidistrikt på Twitter.

Ranerne skal ha fått med seg med noe kontanter, og politiet satte i gang søk etter gjerningsmennene med hundepatruljer.

Knappe to timer senere ble to menn pågrepet ved en annen bensinstasjon i Tjensvollkrysset. Betjeningen reagerte på mistenkelig oppførsel, og da de to også hadde med seg en stokk og passet beskrivelsen på de to ranerne fra tidligere på morgenen, ble politiet kontaktet.

- De prøvde å komme seg unna i en bil, men forsøket ble gitt opp og de to ble tatt av en politipatrulje, sier operasjonsleder Kjetil Føyen i Rogaland politidistrikt. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere